Je bent hier: Home » iPhone Reparatie

iPhone Reparatie

Is jouw iPhone stuk, en ben je op zoek naar een geschikte reparateur om deze te fixen? Student Repair Service kan je super snel voorzien van een iPhone Reparatie, zonder dat je überhaupt de deur uit hoeft. Wij komen namelijk naar jou toe om je kapotte iPhone scherm, connector, batterij, homebutton of homeknop te repareren! En dat heeft wel wat voordelen vergeleken met reguliere telefoonwinkels, zo

  • hoef je niet op en neer te rijden naar een telefoonwinkel.
  • bepaal je door onze iPhone Reparatie Service zelf waar en wanneer de iPhone Reparatie wordt gedaan.
  • laat je jouw persoonlijke gegevens niet onbeheerd achter.
  • heb je je kapotte iPhone doorgaans binnen 30 minuten weer terug.
Neem direct contact op voor een snelle en goedkope iPhone Reparatie, of bekijk onze marktconforme reparatie prijzen!

Unieke Phone Reparatie Service

Student Repair Service
Makes Things Easier

Veel Elektronica op het bureau - iPhone Reparatie Delft

Ben jij op zoek naar een snelle, kwalitatieve en goedkope iPhone reparatie in Delft, Amsterdam of Amstelveen? Dan kan Student Repair Service wel wat voor je betekenen. Bij ons kun je terecht voor alle soorten Apple iPhone reparaties: Scherm (Imitatie én Originele iPhone Scherm Reparatie), Homenkop Reparatie, Connector vervangen of een batterij reparatie. Niet alleen wordt jouw iPhone dan voorzien van de beste kwaliteit onderdelen, dit wordt ook nog eens op locatie voor een marktconform tarief gedaan!

Een iPhone scherm reparatie is meestal binnen 30 minuten gepiept! Zo hoef jij je er niet langer mee bezig te houden of zorgen over te maken, maar kun je ondertussen gewoon verder gaan met waar je mee bezig was. Jouw iPhone wordt dus op gewenste locatie gefixt, zodat jij hier geen inspanning of moeite voor hoeft te verrichten. Echte top service dus! En voor een binnen het servicegebied is de op locatie service ook nog eens geheel zonder bijkomende kosten! 

Dus als jij op zoek bent naar een iPhone reparatie in Amsterdam, Amstelveen of Delft, dan is de service die Student Repair Service aanbiedt de ideale oplossing… Neem gerust contact op en binnen no-time is jouw iPhone weer helemaal de oude!

Student Repair Service is tijdens werktijden telefonisch bereikbaar op +31640412138. Ook kun je ons berichten via Whatsapp!

Voordelen van iPhone Reparatie op Locatie Service

Student Repair Service Gaat Voor EN
FLEXIBELE & EFFICIËNTE SERVICE.

Iedereen wilt zijn of haar kapotte iPhone natuurlijk z.s.m. gefixt krijgen. En dat het liefst zonder al te veel bijkomend gedoe of inspanning… Opties zoals je iPhone opsturen voor een reparatie of in een lange rij staan in het weekend… Daar staat niemand echt op te wachten. Je besteedt je tijd liever aan wat, en je moet weer snel op je smartphone kunnen. 

Right? Student Repair Service begrijpt dit volledig, en daarom bieden wij een unieke service: op locatie iPhone Reparatie Delft. Met een Telefoon Reparatie bij jouw thuis, op werk of op een andere locatie, zit je binnen no-time weer helemaal goed. Dit zonder er verder wat voor te hoeven doen! Flexibel en gemakkelijk dus. En dat is waar Student Repair Service ook voor staat: snelle, simpele, maar ook betaalbare smartphone reparatie door op gewenste locatie te repareren.

Bovendien wordt jouw iPhone Scherm Reparatie Delft geheel zonder bijkomende kosten gedaan! Jij kunt gerust verder gaan met waar je mee bezig was, terwijl jouw reparatie voor je wordt gedaan! Kortom, flexibiliteit en comfort! Maak direct een afspraak voor een iPhone Reparatie voor bijvoorbeeld een scherm reparatie, batterij vervanging, Homeknop, camera reparatie, en ervaar het gemak van deze service!

Heb je verder nog vragen over de diensten en/of reparaties of heb je advies nodig? Aarzel niet en neem snel contact op!

iPhone Scherm Reparatie/
Kapot Glas Vervangen

een iPhone 5s met gebarsten scherm en roze in de barsten

Iedereen kent dat ene vervelende moment… Waarop je je gevallen telefoon van de grond oppakt en hoopt dat die nog heel is, maar het dit keer toch raak is.

Toch is het beter om je iPhone niet ‘te lang’ met een gebarsten scherm te gebruiken. Allereerst kan het jou of anderen verwonden, gezien het glas best dik is. Als het glas van het scherm begint uit te steken, is het namelijk heel scherp! Fietsen met een kapot iPhone scherm in je broekzak, is bijvoorbeeld ook niet echt handig. Verder is de kans op waterschade groter, omdat vocht via het gebroken glas in je telefoon kan komen.

Naast het feit dat het sowieso niet echt prettig en functioneel is om een gebarsten iPhone te hebben, is er dus genoeg reden om hem zo snel mogelijk te vervangen. Zo kan verdere schade voorkomen worden. 

Bovendien is het beter om het gebarsten scherm te laten vervangen door een hoogwaardige kwaliteit scherm. Een slechte kwaliteit LCD gaat namelijk minder lang mee dan bijvoorbeeld een originele. Daarom bieden wij hoogwaardige kwaliteit scherm reparaties, en heb je hier garantie op. Zo ben je er zeker van dat het gemonteerde scherm in orde is!

Heb jij een gebarsten iPhone Scherm? Stuur ons snel een berichtje voor goedkope iPhone Scherm Reparatie op locatie!

iPhone Reparatie op Locatie

Wij kunnen bij de meeste iPhone reparaties gewoon op locatie komen en de smartphone repareren. Dit kan bijvoorbeeld bij jou thuis, op kantoor, in de bieb, op de faculteit… Zolang er maar een bureau of tafel en eventueel een stopcontact aanwezig is, kunnen wij jouw smartphone weer aan de praat krijgen! Hoelang de reparatie zal duren hangt van het model en het defect af. Je wordt echter altijd op de hoogte gesteld van de tijdsduur en wat de reparatie prijs zal bedragen, alvorens de iPhone Reparatie van start gaat. 

Bij sommige telefoon reparaties is de op locatie service helaas niet mogelijk. Dit wordt dan direct telefonisch vermeld, alvorens er een afspraak wordt gemaakt. Voor de meeste iPhone Reparatie kan Student Repair Service echter gewoon de op locatie reparatie service aanbieden. Een iPhone Scherm Reparatie kost bijvoorbeeld rond de 30 minuten, en is direct op locatie gepiept. Hierna kun je meteen weer aan de slag. Standaard hebben alle smartphone reparaties een garantieduur van 3 maanden, en bij sommige iPhone Reparaties geldt een garantieduur van 6 maanden. Waaronder originele iPhone schermen.

Bevind je je in het servicegebied? Dan kost de iPhone reparatie op locatie Service je niets extra! Dat is het geval in Amsterdam, Amstelveen én Delft. Verder kan je als student profiteren van maar liefst 25% Studentenkorting!

Haal- en Brengservice

Is het probleem echter iets complexer of vergt de iPhone reparatie iets meer tijd? Dan is alleen haal- en brengservice mogelijk. Uiteraard word je hier ruim van te voren op de hoogte van gesteld. Verder worden er van te voren ook duidelijke afspraken gemaakt over o.a. de reparatie kosten & de maximale tijdsduur van de reparatie.

Een iPhone Scherm Reparatie is echter vrijwel altijd op locatie mogelijk. Op die manier heb jij snel weer een perfect werkende telefoon, zonder bijvoorbeeld op en neer te hoeven. Neem direct contact op voor een iPhone Reparatie via Student Repair Service, en ervaar het gemak van deze unieke service! Of neem eerst even een kijkje naar de reparatie tarieven.

iPhone Scherm Reparatie - De Service

Snel, Simpel & Betaalbaar

Een kapotte telefoon wil je natuurlijk ASAP gefixt hebben. Maar tegelijkertijd wil je er geen tijd aan verspillen of inspanning voor verrichten.

En daarom hebben wij de volgende oplossing. Student Repair Service biedt een unieke service voor jouw iPhone Reparatie. Met de telefoon reparatie op locatie service hoef jij de deur niet meer uit om je kapotte iPhone gerepareerd te krijgen. Wij komen namelijk naar jou toe: thuis, op de faculteit, in de bieb, in een espressobar… We doen er alles aan om jou tijd of inspanning te besparen. Je hoeft dus echt niks te doen om je telefoon gefixt te krijgen. Snel, simpel en vooral betaalbaar!

Verder wordt bij elke iPhone Scherm Reparatie via Student Repair Service, een gratis ScreenProtector op het scherm geplakt. Dit beschermt het glas van krasjes en schade, en kan zelfs een barst voorkomen. Ben jij een student? Maak dan snel gebruik van onze unieke studentenkorting, en profiteer direct van een goedkope iPhone Reparatie!