iPhone 5 Reparatie

Je bent hier: Home » iPhone Reparatie » iPhone 5 reparatie

iPhone 5 Reparatie Tarieven

Hieronder de prijzen voor reparaties in Amsterdam én Delft, of lees alles over de Service!

iPhone Scherm reparatie Prijs per iPhone model

OEM Scherm

Met een origineel scherm presteert je LCD touchscreen exact zoals eerst! Je iPhone 5 scherm reparatie direct op locatie!

59,-

Een camera weergeeft de iPhone voorcamera reparatie prijs

Voorcamera

De camera aan de voorkant van je iPhone 5 is kapot. Dat is niet echt ideaal, omdat je dan geen foto’s meer kunt nemen…

49,-

Een iPhone oplaadkabel weergeeft de iPhone connector reparatie prijs

Connector

De Connector van je iPhone 5 heeft meerdere functies waaronder batterij opladen en een koptelefoon aansluiten. 

49,-

iPhone Scherm reparatie Prijs per iPhone model

Copy Scherm

Een iPhone 5 scherm vervanging nodig? Een High Copy scherm vervanging op locatie is dé ideale oplossing.

49,

iPhone achterkant met flits op de achtercamera weergeeft de iPhone achtercamera reparatie prijs

Achtercamera

De achtercamera is defect en moet vervangen worden. Vaak door een val op de achtercamera, maar na de reparatie doet ie et weer top!

49,-

Een microfoon weergeeft de microfoon reparatie prijs

Microfoon

Als degene met wie je belt je niet goed hoort, kan dat komen door een defecte microfoon. Dat valt gelukkig bijna altijd te repareren!

49,-

iPhone Batterij reparatie Prijs per iPhone model

Loopt je batterij té snel leeg? Grote kans dat het ’t einde van zijn levensduur is, en je iPhone 5 batterij vervangen moet worden…

59,-

Een geluids icon weergeeft de luidspreker reparatie prijs

Luidspreker

Als het geluid dat uit je iPhone 5 komt tijdens bijv. video’s niet zo hard meer is, is waarschijnlijk een luidspreker reparatie nodig.

49,

Een aan en uit icon weergeeft de aan en uit knop reparatie prijs

Aan/uit knop

De aan/uit knop van je iPhone 5 reageert niet meer… Dit is een complexere reparatie, waardoor de prijs helaas iets hoger is…

75,-

De homeknop van een iPhone per model voor reparatie

HomeButton

De Homeknop functioneert niet!? AssistiveTouch is een alternatief, maar  is toch niet zo functioneel als de vertrouwde knop 🙂

49,-

Een geluidbox voor als iPhone speaker defect en reparatie nodig heeft

Speaker

Vaak is een ‘verstofte stof gaasje’ de reden dat je de beller niet goed verstaat. Maar na deze reparatie kun je weer prima telefoneren!

49,-

Regendruppels wat iPhone waterschade weergeeft

Waterschade

Hoeveel schade het water heeft aangericht is van te voren onbekend. Onderzoekskosten zijn echter altijd gratis.

0,-

iPhone 5 reparatie: dé Service

Gloeiende iPhone voorzien van een screenprotector op het scherm

Heb jij een gebarsten of defecte iPhone 5 en ben je op zoek naar een iPhone 5 reparatie in Delft of Amsterdam? Niet al te duur maar tegelijkertijd wel van Premium Kwaliteit? Student Repair Service garandeert van dé beste prijs/kwaliteit iPhone 5 reparatie die je in de regio kunt vinden, want…

1. Alle iPhone 5 reparaties wordt geleverd met een Screenprotector als gift. Student Repair Service vindt namelijk dat dit op iedere telefoon geplakt zou moeten zijn. Een iPhone 5 Scherm Reparatie is immers niet bepaald goedkoop… Een Gratis ScreenProtector is de ideale oplossing om jouw scherm van schade te voorkomen! 

2. Er wordt altijd gebruik gemaakt van originele onderdelen. Voor een iPhone 5 scherm reparatie is er echter wel een keuze tussen een OEM (origineel) en High Copy (namaak) scherm reparatie. Dit zodat je gewoon weer gebruik kunt maken van je iPhone zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. Als je bijvoorbeeld verwacht binnen een jaar een nieuwe telefoon aan te schaffen, is een Copy Scherm een slimme keuze. De garantieduur voor een Copy scherm is standaard 3 maanden en een OEM 6 maanden. Bij de veelgestelde vragen kun je verder lezen wat het verschil precies, of je kunt uiteraard contact opnemen voor advies.

3. iPhone 5 reparatie is gewoonlijk op zeer korte termijn mogelijk. Verder bedraagt de reparatieduur ongeveer 30 minuten! 

 Student Repair Service garandeert niet alleen de beste prijs/kwaliteit iPhone 5 reparatie in Delft & Amsterdam, maar ook de beste iPhone Reparatie Service die je in deze omgeving kunt vinden. 

Maak telefonisch of via Whatsapp direct een afspraak en ervaar de kwaliteit, het comfort en de flexibiliteit die Student Repair Service acht!

iPhone 5 Scherm Reparatie - Dé Top Service

iPhone 5 5c 5s SE staand met transparante achtergrond

Een iPhone 5 scherm reparatie in Delft of in Amsterdam nodig? Maar heb je een te volle agenda of besteed je je vrije tijd gewoon liever aan wat anders? Dan zit bij Student Repair Service helemaal goed!

Want jouw iPhone 5 scherm reparatie wordt voortaan gewoon op locatie voor je gedaan. En dat betekent dat jij bepaalt waar en wanneer dat je uitkomt! Bevind jij je in het servicegebied of in Delft? Maak dan meteen gebruik van een iPhone 5 Scherm Reparatie op locatie zonder bijkomende kosten! 

Met spoed een reparatie nodig? Dat is mogelijk! Het is meestal zelfs mogelijk je iPhone 5 Scherm Reparatie in Amsterdam of Delft binnen een paar uur op locatie al gefixt te krijgen! Kortom,  flexibiliteit en comfort.

Dus bespaar jezelf heel wat inspanning en laat zo direct je iPhone 5 scherm op locatie vervangen worden!

Op zoek naar een andere iPhone scherm reparatie? Voor alle iPhone modellen er het overzicht met alle iPhone toestellen.

iPhone 5 Reparatie in Amsterdam op Locatie

Je iPhone 5 reparatie goedkoop in Delft of Amsterdam op locatie laten uitvoeren?! Dat is wat Student Repair Service je absoluut kan garanderen! Niet alleen de hoogst mogelijke kwaliteit met garantie, maar ook de beste iPhone 5 reparatie Service in Delft en omgeving. Jouw iPhone 5 Reparatie in Delft is al binnen kortste tijd op locatie mogelijk, en wordt gewoonlijk binnen 30 min uitgevoerd.