iPhone 5c Reparatie

Je bent hier: Home » iPhone Reparatie » iPhone 5c reparatie

iPhone 5c Reparatie Tarieven

De prijzen wat de reparatie in het servicegebied of in Delft zal kosten!

iPhone Scherm reparatie Prijs per iPhone model

Copy Scherm

Een iPhone 5c scherm vervanging nodig? Een High Copy scherm vervanging op locatie is dé ideale oplossing.

49,-

Een camera weergeeft de iPhone voorcamera reparatie prijs

Voorcamera

De camera aan de voorkant van je iPhone 5c is kapot. Dat is niet echt ideaal, omdat je dan geen foto’s meer kunt nemen…

49,-

Een iPhone oplaadkabel weergeeft de iPhone connector reparatie prijs

Connector

De Connector van je iPhone 5c heeft meerdere functies waaronder batterij opladen en een koptelefoon aansluiten. 

49,-

iPhone Scherm reparatie Prijs per iPhone model

OEM Scherm

Met een origineel scherm presteert je LCD touchscreen exact zoals eerst! Je iPhone 5c scherm reparatie direct op locatie!

59,-

iPhone achterkant met flits op de achtercamera weergeeft de iPhone achtercamera reparatie prijs

Achtercamera

De achtercamera is defect en moet vervangen worden. Vaak door een val op de achtercamera, maar na de reparatie doet ie et weer top!

49,-

Een microfoon weergeeft de microfoon reparatie prijs

Microfoon

Als degene met wie je belt je niet goed hoort, kan dat komen door een defecte microfoon. Dat valt gelukkig bijna altijd te repareren!

49,-

Een accu weergeeft de iPhone batterij reparatie prijs

Loopt je batterij té snel leeg? Grote kans dat het ’t einde van zijn levensduur is, en je iPhone 5c batterij vervangen moet worden…

59,-

Een aan en uit icon weergeeft de aan en uit knop reparatie prijs

Aan/uit knop

De aan/uit knop van je iPhone 5c reageert niet meer… Dit is een complexere reparatie, waardoor de prijs helaas iets hoger is…

75,-

Een geluids icon weergeeft de luidspreker reparatie prijs

Luidspreker

Als het geluid dat uit je iPhone 5c komt tijdens bijv. video’s niet zo hard meer is, is waarschijnlijk een luidspreker reparatie nodig.

49,-

De homeknop van een iPhone per model voor reparatie

HomeButton

De Homeknop functioneert niet!? AssistiveTouch is een alternatief, maar  is toch niet zo functioneel als de vertrouwde knop 🙂

49,-

Een geluidbox voor als iPhone speaker defect en reparatie nodig heeft

Speaker

Vaak is een ‘verstofte stof gaasje’ de reden dat je de beller niet goed verstaat. Maar na deze reparatie kun je weer prima telefoneren!

49,-

Regendruppels wat iPhone waterschade weergeeft

Waterschade

Hoeveel schade het water heeft aangericht is van te voren onbekend. Onderzoekskosten zijn echter altijd gratis.

0,-

iPhone 5c Reparatie - Dé Service

Macbook met daarnaast een iPhone 5c

Heb je een kapotte iPhone 5c en ben je dan ook op zoek naar een iPhone 5c reparatie in Amsterdam of Delft? Niet al te duur maar tegelijkertijd wel van premium kwaliteit? Goed nieuw! Want Student Repair Service garandeert de beste prijs/kwaliteit reparaties die je in Amsterdam of Delft kunt vinden! En dat biedt vele voordelen met zich mee.

  1. Een Screenprotector CADEAU bij ALLE iPhone 5c reparatie. Dit om jouw iPhone 5c Scherm van schade te voorkomen.
  2. Er wordt altijd gebruik gemaakt van originele onderdelen. Voor een scherm reparatie is er wel een keuze tussen OEM (origineel) en High Copy (namaak). Zodat er ook een goedkoper alternatief beschikbaar is. Als je bijvoorbeeld verwacht binnen een jaar een nieuwe telefoon aan te schaffen is een High Copy scherm ideaal! Bij de veelgestelde vragen kun je verder lezen wat het verschil precies.
  3. Gewoonlijk is een iPhone 5c reparatie na contact binnen kortste tijd al mogelijk. Maak snel een afspraak via de knop rechtsonder en jouw telefoon is binnen no-time weer helemaal de oude!

Student Repair Service garandeert niet alleen de beste prijs/kwaliteit iPhone 5c reparatie in Amsterdam & Amstelveen, maar ook de beste iPhone reparatie Service die je in het servicegebied kunt vinden! 

Heb je vragen over de service en/of reparaties of heb je advies nodig? Aarzel niet en neem direct contact op!

Een iPhone 5c Scherm Reparatie op locatie!

iPhone 5 5c 5s SE staand met transparante achtergrond

Een iPhone 5c scherm reparatie in Delft of Amsterdam nodig? Maar heb je een volle agenda of gewoon liever in je vrije tijd wat anders doen dan in een lange rij in het weekend? Dan zit bij Student Repair Service helemaal goed!

Want hier wordt jouw iPhone 5c scherm reparatie op locatie uitgevoerd. En dat houdt in waar en wanneer het jou uitkomt! Bevind jij je in Delft of Amsterdam? Check snel of jouw postcode in het servicegebied valt, en maak dan meteen gebruik van een iPhone 5c scherm reparatie op locatie zonder bijkomende kosten! 

Klaar voor de reparatie? Neem via de knop rechtsonder contact op, en over een paar uur is jouw iPhone 5c weer helemaal de oude! 

Vandaag nog een afspraak? Dat is mogelijk! Het is meestal zelfs mogelijk je iPhone 5c scherm reparatie in Amsterdam of Amstelveen binnen een paar uur op locatie al gefixt te krijgen! Kortom,  flexibiliteit en comfort.

Dus bespaar jezelf heel wat inspanning en laat zo direct je iPhone 5c scherm op locatie vervangen worden!

Op zoek naar een andere iPhone scherm reparatie? Voor alle iPhone modellen er het overzicht met alle iPhone toestellen.

iPhone 5c Reparatie Delft op Locatie

Je iPhone 5c reparatie goedkoop in Delft op locatie laten uitvoeren! Dat is wat Student Repair Service je absoluut kan garanderen! Niet alleen de hoogst mogelijke kwaliteit met garantie, maar ook de beste iPhone 5c reparatie Service in Delft en omgeving. Jouw iPhone 5c reparatie Delft is al binnen kortste tijd op locatie mogelijk, en wordt gewoonlijk binnen 30 min uitgevoerd.