iPhone 6 Plus Reparatie

Je bent hier: Home » iPhone Reparatie » iPhone 6 plus reparatie

iPhone 6 Plus Reparatie Tarieven

Hieronder de iPhone 6 Plus reparatie prijzen, of lees alles over déze Top Service!

iPhone Scherm reparatie Prijs per iPhone model

Copy Scherm

Moet je iPhone 6 plus scherm vervangen worden? Een High Copy scherm reparatie op locatie is dé perfecte oplossing.

99,-

Een iPhone oplaadkabel weergeeft de iPhone connector reparatie prijs

Connector

Dit onderdeel heeft meerdere functies waaronder je iPhone 6 Plus batterij opladen en een koptelefoon kunnen aansluiten. 

59,-

Een camera weergeeft de iPhone voorcamera reparatie prijs

Voorcamera

De camera aan de voorkant van je iPhone 6 Plus is kapot. Dat is niet echt ideaal, omdat je dan geen foto’s meer kunt nemen…

59,-

iPhone Scherm reparatie Prijs per iPhone model

OEM Scherm

Met een origineel scherm presteert je LCD touchscreen exact zoals eerst! Je iPhone 6 plus scherm reparatie direct op locatie!

125,-

Een microfoon weergeeft de microfoon reparatie prijs

Microfoon

Als degene met wie je belt je niet goed verstaat, kan dat komen door een defecte microfoon. Gelukkig valt dat bijna altijd te repareren!

59,-

iPhone achterkant met flits op de achtercamera weergeeft de iPhone achtercamera reparatie prijs

Achtercamera

De achtercamera is defect en moet vervangen worden. Vaak door een val op de achtercamera, maar na de reparatie doet ie et weer top!

59,-

iPhone Batterij reparatie Prijs per iPhone model

Batterij

Loopt je batterij té snel leeg? Grote kans dat het ’t einde van zijn levensduur is, en je iPhone 6 plus batterij vervangen moet worden…

75,-

Een geluids icon weergeeft de luidspreker reparatie prijs

Luidspreker

Als het geluid dat uit je iPhone 6 Plus komt tijdens bijv. video’s niet zo hard als voorheen is, is de luidspreker aan vervanging toe.

59,

Een aan en uit icon weergeeft de aan en uit knop reparatie prijs

Aan/uit knop

De knop van je iPhone 6 Plus reageert niet meer… Dit is een complexere reparatie, waardoor de prijs helaas iets hoger is…

99,-

De homeknop van een iPhone per model voor reparatie

HomeButton

De Homeknop functioneert niet!? AssistiveTouch is een alternatief, maar  is toch niet zo functioneel als de vertrouwde knop 🙂

75,-

Een geluidbox voor als iPhone speaker defect en reparatie nodig heeft

Speaker

Versta je je bellers slecht? Vaak is een ‘verstofte stof gaasje’ de boosdoener. Na deze reparatie kun je weer prima telefoneren!

59,-

Regendruppels wat iPhone waterschade weergeeft

Waterschade

Schade veroorzaakt door vocht varieert sterk. Onderzoekskosten zijn echter altijd gratis, ongeacht het resultaat van de onderzoek.

0,-

iPhone 6 Plus reparatie: dé Service

iPhone 6s Plus Reparatie met Screenprotector

Op zoek naar een goedkope iPhone 6 Plus reparatie in Amsterdam of Amstelveen? Student Repair Service biedt de beste prijs/kwaliteit reparaties die in Amsterdam of Amstelveen te vinden is!

  1. Bij alle iPhone 6 Plus reparaties komt een Screen Protector als gift, omdat Student Repair Service vindt dat deze op elke iPhone geplakt zou moeten zijn. En natuurlijk om jouw iPhone van verdere schade te voorkomen.
  2. Bij alle reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. Behalve bij een iPhone 6 Plus scherm reparatie. Dan is er een keuze tussen een OEM (origineel) en High Copy (namaak) scherm. Dit zodat je niet per se de hoofdprijs hoeft te betalen voor een iPhone 6 Plus scherm reparatie. Wat het verschil precies is kun je verder lezen bij de veelgestelde vragen.
  3. Een iPhone 6 Plus reparatie is gewoonlijk dezelfde dag nog mogelijk, en is dus binnen een paar uur na contact dus helemaal weer de oude! Maak snel een afspraak via de knop rechtsonder en kies jouw favoriete messaging app of geef een belletje!

Student Repair Service garandeert niet alleen de beste prijs/kwaliteit, maar ook  de betrouwbaarste iPhone reparatie Service in Amsterdam.

Een iPhone 6 Plus scherm reparatie op locatie?

Reparatie op locatie: iPhone 6 plus scherm reparatie

Een iPhone 6 Plus scherm reparatie in Amsterdam of Amstelveen nodig? Maar geen zin in een lange rij in het weekend of heb je een volle agenda? Dan zit je hier helemaal goed!

Want bij Student Repair Service wordt jouw iPhone 6 Plus scherm reparatie op locatie uitgevoerd. En dat betekent dus waar en wanneer het je uitkomt! In Amsterdam of Amstelveen is dat ook nog eens geheel zonder bijkomende kosten! Check snel of jouw postcode in het servicegebied valt… Of neem via de knop rechtsonder contact op, en over een paar uur is jouw iPhone 6 Plus weer helemaal de oude!

Vandaag nog een afspraak? Dat is mogelijk! Sterker nog. Vaak is het mogelijk om je iPhone 6 Plus scherm reparatie in Amsterdam of Amstelveen binnen een paar uur op locatie uit te voeren! Kortom, top service met als resultaat flexibiliteit en comfort!

Dus bespaar wat inspanning en laat je iPhone 6 Plus scherm reparatie op locatie uitvoeren!

Lees hier meer over deze service.

Ben je op zoek naar een iPhone scherm reparatie voor een ander model? Bekijk dan het overzicht met alle iPhone modellen.

iPhone 6 Plus Reparatie in Amsterdam op Locatie

Je iPhone 6 Plus reparatie goedkoop in Amsterdam op locatie laten uitvoeren! Dat is wat Student Repair Service je absoluut kan garanderen! Niet alleen de hoogst mogelijke kwaliteit met garantie, maar ook de beste iPhone 6 Plus reparatie Service in Amsterdam en omgeving. Jouw iPhone 6 Plus Reparatie in Amsterdam is al binnen kortste tijd op locatie mogelijk, en wordt gewoonlijk binnen 30 min uitgevoerd.