iPhone 6 Reparatie

Je bent hier: Home » iPhone Reparatie » iPhone 6 reparatie

iPhone 6 Reparatie Tarieven

Zie hier wat de iPhone 6 reparatie in het servicegebied zal kosten, of lees alles over déze Top Service!

iPhone Scherm reparatie Prijs per iPhone model

Copy Scherm

Moet je iPhone 6 scherm vervangen worden? Een High Copy scherm reparatie op locatie is dé perfecte oplossing.

75,-

Een camera weergeeft de iPhone voorcamera reparatie prijs

Voorcamera

De camera aan de voorkant van je iPhone 6 is kapot. Dat is niet echt ideaal, omdat de camera als een belangrijke feature wordt gezien

59,-

Een iPhone oplaadkabel weergeeft de iPhone connector reparatie prijs

Connector

Dit onderdeel heeft meerdere functies waaronder je iPhone 6 batterij opladen en een koptelefoon kunnen aansluiten. 

59,-

iPhone Scherm reparatie Prijs per iPhone model

OEM Scherm

Met een origineel scherm presteert je LCD touchscreen exact zoals eerst! Je iPhone 6 scherm reparatie direct op locatie!

99,-

iPhone achterkant met flits op de achtercamera weergeeft de iPhone achtercamera reparatie prijs

Achtercamera

De achtercamera is defect en moet vervangen worden. Vaak door een val op de camera, maar na de reparatie doet ie et weer top!

59,-

Een microfoon weergeeft de microfoon reparatie prijs

Microfoon

Als degene met wie je belt je niet goed verstaat, kan dat komen door een defecte microfoon. Gelukkig valt dat bijna altijd te repareren!

59,-

Een accu weergeeft de iPhone batterij reparatie prijs

Je iPhone 6 batterij moet vervangen worden als deze te snel leegloopt, ook bij onregelmatig gebruik.

75,-

Een aan en uit icon weergeeft de aan en uit knop reparatie prijs

Aan/uit knop

De aan/uit knop van je iPhone 6 reageert niet meer… Dit is een complexere reparatie, waardoor de prijs helaas iets hoger is…

99,-

Een geluids icon weergeeft de luidspreker reparatie prijs

Luidspreker

Als het geluid dat uit je iPhone 6 komt tijdens bijv. video’s niet zo hard als voorheen is, is de luidspreker aan vervanging toe.

59,

De homeknop van een iPhone per model voor reparatie

HomeButton

Functioneert je Homeknop niet? AssistiveTouch is een alternatief, maar is toch niet zo handig als de vertrouwde knop 🙂

59,-

Een geluidbox voor als iPhone speaker defect en reparatie nodig heeft

Speaker

Versta je je bellers slecht? Vaak is een ‘verstofte stof gaasje’ de boosdoener. Na deze reparatie kun je weer prima telefoneren!

59,-

Regendruppels wat iPhone waterschade weergeeft

Waterschade

Hoeveel schade door vocht is veroorzaakt is van te voren niet te zeggen. Onderzoekskosten zijn wel altijd gratis!

0,-

iPhone 6 reparatie: dé Service

Gloeiende iPhone voorzien van een screenprotector op het scherm

Op zoek naar een kwalitatieve en relatief goedkope iPhone 6 reparatie in Amsterdam of Amstelveen? Student Repair Service garandeert de beste prijs/kwaliteit iPhone reparaties die in Amsterdam of Amstelveen beschikbaar is!

  1. Er wordt altijd gebruik gemaakt van originele onderdelen. Alleen bij een iPhone 6 scherm reparatie is er een keuze tussen een OEM (origineel) en een High Copy (namaak) scherm reparatie. Dit zodat je niet per se de hoofdprijs hoeft te betalen! Wat het verschil precies is kun je verder lezen bij de veelgestelde vragen.
  2. Een iPhone 6 reparatie is gewoonlijk dezelfde dag nog mogelijk, en is dus binnen een paar uur na contact helemaal weer de oude! Maak snel een afspraak via de knop rechtsonder en stuur een berichtje via jouw favoriete messaging app of geef direct een belletje! Binnen kortste tijd staat jouw reparatie!
  3. Je krijg bij iedere iPhone 6 reparatie een Screenprotector cadeau. Dit omdat Student Repair Service vindt dat dit op iedere iPhone geplakt zou moeten zijn. En natuurlijk om jouw iPhone van verdere schade te voorkomen.

Student Repair Service garandeert niet alleen de beste prijs/kwaliteit iPhone 6 reparatie in Amsterdam & Amstelveen, maar ook incl. de beste iPhone reparatie Service in Amsterdam. 

Een iPhone 6 scherm reparatie op locatie?

Vrouw zit aan bureau met laptop en koffie op de telefoon

Een iPhone 6 scherm reparatie in Amsterdam of Amstelveen nodig? Maar heb je een volle agenda of gewoon geen zin in een lange rij in het weekend? Dan zit je hier helemaal goed!

Want bij Student Repair Service wordt jouw iPhone 6 scherm reparatie op locatie uitgevoerd. En dat houdt dus in dat jij bepaalt waar en wanneer het je uitkomt! Verder is die service in Amsterdam of Amstelveen ook nog eens geheel zonder bijkomende kosten! Check snel of jouw postcode in het servicegebied valt… Of neem via de knop rechtsonder contact op, en over een paar uur is jouw iPhone 6 weer helemaal de oude!

Vandaag nog een afspraak? Dat is mogelijk! Sterker nog … Vaak is het mogelijk om je iPhone 6 scherm reparatie in Amsterdam of Amstelveen binnen een paar uur op locatie al uit te voeren! Kortom, top service met als resultaat flexibiliteit en comfort!

Dus bespaar jezelf wat inspanning en laat je iPhone 6 scherm reparatie zo direct al op locatie uitvoeren!

Wil je een iPhone reparatie voor een ander model? Bekijk dan snel alle beschikbare iPhone modellen!

iPhone 6 Reparatie in Amsterdam op Locatie

Je iPhone 6 reparatie goedkoop in Amsterdam op locatie laten uitvoeren? Dat is wat Student Repair Service je absoluut kan garanderen! Niet alleen met de beste kwaliteit en met garantie, maar ook de beste iPhone 6 reparatie Service in Amsterdam en omgeving. Jouw iPhone 6 Reparatie in Amsterdam is al binnen kortste tijd op locatie mogelijk, en wordt dan ook binnen 30 min gefixt!