iPhone 6s Reparatie

Je bent hier: Home » iPhone Reparatie » iPhone 6s reparatie

iPhone 6s Reparatie Tarieven

Hieronder de iPhone 6s reparatie prijzen in het servicegebied, of lees direct alles over déze Top Service!

iPhone Scherm reparatie Prijs per iPhone model

Copy Scherm

Heb je een iPhone 6s scherm reparatie nodig? Een High Copy scherm reparatie is een alternatief. Lees bij de FAQ het verschil.

99,-

Een camera weergeeft de iPhone voorcamera reparatie prijs

Voorcamera

Is de camera aan de voorkant van je iPhone 6s defect? Met een nieuwe voorcamera kun je weer scherpe foto’s maken. 

75,-

Een iPhone oplaadkabel weergeeft de iPhone connector reparatie prijs

Connector

Dit onderdeel heeft meerdere functies waaronder je iPhone 6s batterij  kunnen opladen en een koptelefoon aansluiten. 

75,-

iPhone Scherm reparatie Prijs per iPhone model

OEM Scherm

Met een origineel scherm presteert je LCD touchscreen exact zoals eerst! Dé ideale iPhone 6s scherm reparatie op locatie!

125,-

Een geluidbox voor als iPhone speaker defect en reparatie nodig heeft

Speaker

Versta je je bellers slecht? Vaak is een ‘verstofte stof gaasje’ de boosdoener. Na deze reparatie kun je weer prima telefoneren!

75,-

iPhone achterkant met flits op de achtercamera weergeeft de iPhone achtercamera reparatie prijs

Achtercamera

De achtercamera is defect en moet vervangen worden. Vaak door een val op de achtercamera, maar na de reparatie doet ie et weer prima!

75,-

iPhone Batterij reparatie Prijs per iPhone model

Batterij

Loopt je batterij té snel leeg? Grote kans dat het ’t einde van zijn levensduur is. Een batterij vervanging is dan dé oplossing.

75,-

Een geluids icon weergeeft de luidspreker reparatie prijs

Luidspreker

Als het geluid dat uit je iPhone 6s komt tijdens bijv. video’s niet zo hard als voorheen is, is de luidspreker aan vervanging toe.

75,

Een microfoon weergeeft de microfoon reparatie prijs

Microfoon

Als degene met wie je belt je niet goed verstaat, kan dat komen door een defecte microfoon. Gelukkig valt dat bijna altijd te repareren!

75,-

De homeknop van een iPhone per model voor reparatie

Homeknop

Doet de Homeknop het niet?! AssistiveTouch is een alternatief, maar toch niet zo functioneel als de eenvoudige knop 🙂

75,-

Een aan en uit icon weergeeft de aan en uit knop reparatie prijs

Aan/uit knop

De aan/uit knop van je iPhone 6s reageert niet meer… Dit is een complexere reparatie, waardoor de prijs helaas iets hoger is…

109,-

Regendruppels wat iPhone waterschade weergeeft

Waterschade

Schade veroorzaakt door vocht varieert sterk. Onderzoekskosten zijn echter altijd gratis, ongeacht het resultaat van de onderzoek.

0,-

iPhone 6s Reparatie Delft - Dé Service

Gloeiende iPhone voorzien van een screenprotector op het scherm

Op zoek naar een kwalitatieve, goedkope en super snelle iPhone 6s reparatie Delft of in Amsterdam of Amstelveen? Student Repair Service biedt de beste prijs/kwaliteit iPhone Scherm reparaties die in Delft of Amsterdam te vinden is!

  1. Bij alle reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. Voor een iPhone 6s scherm reparatie Delft is er echter wel een keuze tussen een OEM (origineel) en High Copy (namaak) scherm reparatie. Dit zodat je niet per se de hoofdprijs hoeft te betalen voor een iPhone 6s scherm reparatie. Wat het verschil precies is kun je verder lezen bij de veelgestelde vragen.
  2. Een iPhone 6s reparatie Delft is gewoonlijk dezelfde dag nog mogelijk, en is dus binnen een paar uur na contact helemaal weer de oude! Maak snel een afspraak via de knop rechtsonder en kies jouw favoriete messaging app of geef een belletje! Je kunt binnen kortste tijd een antwoord verwachten.
  3. Je krijg bij iedere iPhone 6s reparatie Delft een Screenprotector cadeau. Dit omdat Student Repair Service vindt dat dit op iedere iPhone geplakt zou moeten zijn. En natuurlijk om jouw iPhone van verdere schade te voorkomen.

Student Repair Service garandeert niet alleen de beste prijs/kwaliteit iPhone 6s Scherm reparatie Delft, Amsterdam of Amstelveen, maar ook incl. de beste reparatie Service. Jouw iPhone 6s reparatie Delft wordt namelijk binnen no-time op locatie gefixt! Neem direct contact op voor een afspraak.

De iPhone 6s scherm reparatie Delft

Vrouw zit aan bureau met laptop en koffie op de telefoon

Een iPhone 6s scherm reparatie in Delft, Amsterdam of Amstelveen nodig? Maar geen zin in een lange rij in het weekend of heb je een volle agenda? Dan zit je hier helemaal goed!

Want bij Student Repair Service wordt jouw iPhone 6s scherm reparatie op locatie uitgevoerd. En dat betekent dus waar en wanneer het je uitkomt! In Amsterdam of Amstelveen is dat ook nog eens geheel zonder bijkomende kosten! Check snel of jouw postcode in het servicegebied valt… Of neem via de knop rechtsonder contact op, en over een paar uur is jouw iPhone 6s weer helemaal de oude!

Vandaag nog een afspraak? Dat is mogelijk! Sterker nog. Vaak is het mogelijk om je iPhone 6s scherm reparatie in Amsterdam of Amstelveen binnen een paar uur op locatie uit te voeren! Kortom, top service met als resultaat flexibiliteit en comfort!

Dus bespaar wat inspanning en laat je iPhone 6s scherm reparatie Delft op locatie uitvoeren!

Lees hier meer over deze service.

Ben je op zoek naar een iPhone scherm reparatie voor een ander model? Bekijk dan het overzicht met alle iPhone modellen.

iPhone 6s Reparatie in Delft op Locatie

Je iPhone 6s reparatie goedkoop in Delft op locatie laten uitvoeren?! Dat is wat Student Repair Service je absoluut kan garanderen! Niet alleen de hoogst mogelijke kwaliteit met garantie, maar ook de beste iPhone 6s reparatie Service in Delft en omgeving. Jouw iPhone 6s Reparatie in Delft is al binnen kortste tijd op locatie mogelijk, en wordt gewoonlijk binnen 30 min uitgevoerd.

Voor vragen of een afspraak kun je gerust contact opnemen.