iPhone 7 Reparatie Delft

Je bent hier: Home » iPhone Reparatie » iPhone 7 reparatie

iPhone 7 Reparatie Tarieven

Zie hier wat de iPhone 7 reparatie in het servicegebied zal kosten, of lees alles over de top service!

iPhone Scherm reparatie Prijs per iPhone model

Copy Scherm

Een iPhone 7 scherm Reparatie Delft of A’dam nodig? Een High Copy scherm reparatie + 3 maanden garantie.

125,-

Een camera weergeeft de iPhone voorcamera reparatie prijs

Voorcamera

De camera aan de voorkant van je iPhone 7 is kapot. Dat is niet echt ideaal, omdat je dan geen foto’s meer kunt nemen…

75,-

Een iPhone oplaadkabel weergeeft de iPhone connector reparatie prijs

Connector

Dit onderdeel heeft meerdere functies waaronder je iPhone 7 batterij opladen en een koptelefoon kunnen aansluiten. 

85,-

iPhone Scherm reparatie Prijs per iPhone model

OEM Scherm

Met een origineel scherm presteert je LCD touchscreen exact zoals eerst! Incl 6 maanden garantie.

159,-

iPhone achterkant met flits op de achtercamera weergeeft de iPhone achtercamera reparatie prijs

Achtercamera

De achtercamera is defect en moet vervangen worden. Vaak door een val op de achtercamera, maar na de reparatie doet ie et weer top!

99,-

Een microfoon weergeeft de microfoon reparatie prijs

Microfoon

Als degene met wie je belt je niet goed verstaat, kan dat komen door een defecte microfoon. Gelukkig valt dat bijna altijd te repareren!

85,-

Een accu weergeeft de iPhone batterij reparatie prijs

Batterij

Loopt je batterij té snel leeg? Grote kans dat het ’t einde van zijn levensduur is, en je iPhone 7 batterij vervangen moet worden…

85,-

Een aan en uit icon weergeeft de aan en uit knop reparatie prijs

Aan/uit knop

De aan/uit knop van je iPhone 7 reageert niet meer… Dit is een complexere reparatie, waardoor de prijs helaas iets hoger is…

125,-

Een geluids icon weergeeft de luidspreker reparatie prijs

Luidspreker

Als het geluid dat uit je iPhone 7 komt tijdens bijv. video’s niet zo hard als voorheen is, is de luidspreker aan vervanging toe.

85,

De homeknop van een iPhone per model voor reparatie

HomeButton

De Homeknop functioneert niet!? AssistiveTouch is een alternatief, maar  is toch niet zo functioneel als de vertrouwde knop 🙂

149,-

Een geluidbox voor als iPhone speaker defect en reparatie nodig heeft

Speaker

Versta je je bellers slecht? Vaak is een ‘verstofte stof gaasje’ de boosdoener. Na deze reparatie kun je weer prima telefoneren!

75,-

Regendruppels wat iPhone waterschade weergeeft

Waterschade

Schade veroorzaakt door vocht varieert sterk. Onderzoekskosten zijn echter altijd gratis, ongeacht het resultaat van de onderzoek.

0,-

iPhone 7 reparatie Delft: De voordelen

Gloeiende iPhone voorzien van een screenprotector op het scherm

Op zoek naar een goedkope iPhone 7 reparatie Delft, Amsterdam of Amstelveen? Student Repair Service biedt de beste prijs/kwaliteit reparaties die in deze regio’s kunt vinden!

  1. Bij alle reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. Voor een iPhone 7 scherm reparatie Delft is er echter wel een keuze tussen een OEM (origineel) en High Copy (namaak) scherm kwaliteit. Dit zodat je niet per se de hoofdprijs hoeft te betalen voor een iPhone 7 scherm reparatie. Wat het verschil precies is kun je verder lezen bij de veelgestelde vragen.
  2. Een iPhone 7 reparatie Delft is gewoonlijk dezelfde dag nog mogelijk, en is dus binnen een paar uur na contact helemaal weer de oude! Maak snel een afspraak via de knop rechtsonder en kies jouw favoriete messaging app of geef een belletje! Je kunt binnen kortste tijd een antwoord verwachten.
  3. Je krijg bij iedere iPhone 7 reparatie een Screenprotector cadeau. Dit omdat Student Repair Service vindt dat dit op iedere iPhone geplakt zou moeten zijn. En natuurlijk om jouw iPhone van verdere schade te voorkomen.

Student Repair Service garandeert niet alleen de beste prijs/kwaliteit iPhone 7 reparatie in Amsterdam & Amstelveen, maar ook incl. de beste iPhone reparatie Service.

Een iPhone 7 scherm reparatie Delft nodig?

Vrouw zit aan bureau met laptop en koffie op de telefoon

Een iPhone 7 scherm reparatie Delft nodig? Maar geen zin in een lange rij in het weekend of heb je een volle agenda? Dan zit je hier helemaal goed!

Want bij Student Repair Service wordt jouw iPhone 7 scherm reparatie op locatie uitgevoerd. En dat betekent dus waar en wanneer het je uitkomt! In Amsterdam of Amstelveen is dat ook nog eens geheel zonder bijkomende kosten! Check snel of jouw postcode in het servicegebied valt… Of neem via de knop rechtsonder contact op, en over een paar uur is jouw iPhone 7 weer helemaal de oude!

Vandaag nog een afspraak? Dat is mogelijk! Sterker nog. Vaak is het mogelijk om je iPhone 7 scherm reparatie in Amsterdam of Amstelveen binnen een paar uur op locatie uit te voeren! Kortom, top service met als resultaat flexibiliteit en comfort!

Dus bespaar wat inspanning en laat je iPhone 7 scherm reparatie op locatie uitvoeren!

Lees hier meer over deze service.

Ben je op zoek naar een iPhone scherm reparatie voor een ander model? Bekijk dan het overzicht met alle iPhone modellen.

iPhone 7 Reparatie in Amsterdam op Locatie

Je iPhone 7 reparatie goedkoop in Amsterdam op locatie laten uitvoeren! Dat is wat Student Repair Service je absoluut kan garanderen! Niet alleen de hoogst mogelijke kwaliteit met garantie, maar ook de beste iPhone 7 reparatie Delft. Jouw iPhone 7 Reparatie in Amsterdam is al binnen kortste tijd op locatie mogelijk, en wordt gewoonlijk binnen 30 min uitgevoerd.