It's just that Student Feeling

Ontdek dé ideale service voor studenten: een Super Snelle iPhone Scherm Reparatie op Locatie tegen de BESTE PRIJZEN!

Kapotte Telefoon? Geen paniek!

Wie kent het niet? Iedereen heeft een hekel aan dat ene moment waarop je in paniek moet raken omdat je je geliefde telefoon kwijt bent. Niet alleen om het verlies, maar ook om alles wat er weer bij komt kijken: wat gaat dit mij nu kosten? Bij wie laat ik de reparatie uitvoeren? En niet te vergeten: voor hoelang ben ik 'm kwijt?

Student Repair Service kent al die struggles maar al te goed. En daarom hebben wij deze unieke oplossing voor je: een telefoon reparatie op gewenste locatie! Zo kan jij bepalen waar en wanneer de reparatie plaatsvindt, kun je in de tussentijd gewoon verder gaan met waar je mee bezig was (of meekijken met de reparatie) en heb je em veel sneller weer terug. En dat allemaal natuurlijk voor een STUDENTENPRIJS! Want anders hebben we er nog niks aan 😉 Ontdek dus snel dé GSM Reparatie Service in Delft en profiteer direct van de vele voordelen!

iPhone Scherm Reparatie Prijzen incl. Studentenkorting

Hieronder een overzicht van de meest voorkomende iPhone Scherm Reparaties incl. 25% StudentenKorting! Alle iPhone Reparaties hebben standaard 3 maanden garantie. Originele Scherm Reparaties hebben een garantieduur van 6 maanden!

iPhone Model Scherm (Copy) Scherm (Origineel)

50,- €37.50

60,- €45

55,- €41.25

75,- €56.25

75,- €56.25

100,- €75

100,- €75

125,- €93.75

Staat je reparatie er niet tussen? Klik dan op de knop hieronder voor alle iPhone reparaties.

LET OP: de 25% studentenkorting is alleen geldig op iPhone Scherm Reparaties! De op de website weergegeven prijzen zijn exclusief 25% studentenkorting (op de prijzen hierboven na). Verder wordt bij iedere reparatie een GRATIS Screenprotector geleverd, en geldt voor reparaties buiten Amsterdam en Delft een toeslag van maximaal €20,-

Wat anderen vinden van onze service

 • 5 star review  Super snel gefixt! 👍

  thumb Marleen Stolk
  6/04/2018

  5 star review  Top reparatie service!

  thumb Joyce CM
  8/05/2018
 • 5 star review  Super goede en snelle service voor een mooie prijs! Heel tevreden

  thumb Paulien van Hummel
  5/15/2018

  5 star review  Super goede, snelle service. 👍🍀 Echt een aanrader!

  thumb CH AR
  8/05/2018
 • 5 star review  Super service! Goed bereikbaar en snel gefixt 🙂

  thumb Alice de Bree
  5/08/2018

  5 star review  Gezellige student die het zo gepiept heeft. Aanrader dus!

  thumb Veerle Tellier
  4/30/2018

Ook tevreden met jouw reparatie? Laat het ons en andere studenten weten via de reviewpagina!

Niet voor 100% tevreden? Vertel het ons en we komen vast tot een oplossing 😉

It Makes Things Easier - flexibility and comfort

Studentenkorting

Jij als student kunt gebruikmaken van een unieke studentenkorting, die geldig is op alle aangeboden GSM reparaties. Op vertoon van je campuskaart of schoolpas profiteer je direct van 25% Studentenkorting. Zo kun je het geld lekker uit gaan geven aan iets wat er wel toe doet. Verder wordt bij iedere Smartphone reparatie een gratis screenprotector aangeboden, ook mooi meegenomen!

Dé Beste Prijs/Kwaliteit

Tegenwoordig kunnen Smartphones hoge prijzen hebben (ze lopen op tot wel €1869 !!). Het is dan ook aan te raden om bereid te zijn wat meer te betalen voor een betere reparatie. De troep kwaliteit, die veel ‘telefoonwinkels om de hoek’ aanbieden, kun je echter beter achterwege laten. Wat er dan vaak overblijft zijn de ‘dure, professionele telefoonwinkels’, die bijna het dubbele voor precies dezelfde reparatie vragen. Met Student Repair Service komt daar, voor jouw als student, een einde aan. Wij garanderen je namelijk van de beste prijs/kwaliteit GSM reparatie.

studente op laptop met iphone in haar hand

Transparantie

Wij zijn ons ervan bewust dat er tegenwoordig veel telefoonwinkels zijn die niet allemaal even transparant te werk gaan, je kunt zeggen dat ze de boel zo’n beetje flashen… Betrouwbaarheid is echter heel belangrijk, en daarom staat transparantie en op een eerlijke manier te werk gaan bij ons ook echt op nummer 1.  Je kunt bijvoorbeeld meekijken met jouw GSM reparatie, geheel vrijblijvend advies vragen en voordat er een onderdeel wordt vervangen ben je altijd op de hoogte van wat er nu precies kapot is!

YES!

I'M IN

* Verplicht

Maak Direct een Afspraak!

Telefonisch bereikbaar op: +31 6 40 41 21 38
Of stuur via het WhatsApp icon een berichtje.

Please Spread the Word if You Liked the Page 🙂